INTODEAUNA PRETUL CORECT!

Usi din sticla

usi duble3Orice persoana care are usi de sticla in casa, poate sa confirme faptul ca acestea ofera o dimensiune suplimentara. De la case mari, pana la cochetele garsoniere, orice spatiu poate beneficia de iluzia extinsa a spatiului sau de un debit suplimentar de lumina oferit de usile din sticla.

In climatul economic actual, multi oameni nu isi pot permite sa faca trecerea la o proprietate mai mare si cei mai multi proprietari sunt in cautarea acelor modalitati usoare si accesibile pentru a transforma locuintele.

Optarea pentru usi de sticla poate face diferenta din punct de vedere functional precum si adaugarea unei valori estetice importante. Cele mai bune locuri din casa unde se recomanda montarea usilor din sticla sunt:

– bucataria – usi pliante din sticla care fac trecerea de la bucatarie la sala de mese vor arata intotdeauna bine si vor permite un flux usor de miscare de la o camera la alta.

– baia – prin montarea usilor de sticla veti avea parte de intimitatea necesara si, in acelasi timp de lumina naturala;

– camera de zi – usile din sticla va ofera o perspectiva extinsa asupra celorlalte camere sau a gradinii daca este vorba de o casa;

– terasa – veti fi capabili sa utilizati spatiul destinat terasei pe tot parcursul anului, daca optati pentru montarea unor usi din sticla sau pereti.

Una dintre caracteristicile cele mai evidente ale usilor de sticla este iluzia de spatiu. Fara sa fiti nevoiti sa faceti compromisuri la intimitate, puteti transforma o camera mica inchisa intr-o camera spatioasa pentru recreere sau primirea oaspetilor. Daca locuiti intr-o casa mica, usile din sticla va ofera posibilitatea de a modela spatiul de locuit intr-o zona mai placuta din punct de vedere estetic.

Lumina poate intra cu usurinta in camerele care ar fi fost pana in acest moment mai intunecate si opresive, si acest lucru inseamna avantajul de a face uz de spatiul care pana acum a fost ocolit. Lumina naturala, in comparatie cu lumina artificiala, ofera o atmosfera sanatoasa si fericita, facand din caminul dumneavoastra un loc mai placut de locuit.

Avantajele usilor din sticla nu rezida numai din faptul ca ofera numeroase utilizari practice, dar ele pot juca, de asemenea, rolul de element de design in casa voastra. Acum, in aceste timpuri, au devenit comune si foarte placute usile de sticla cu motive decorative gravate pe ele.
Aceasta gravura da valoare estetica suplimentara si poate juca de asemenea un rol important, adica acela de a asigura intimitate intr-o camera in care nu doriti sa fiti deranjati. In ceea ce priveste modalitatea in care vor arata usile din sticla, acest lucru nu tine decat de preferintele voastre. De obicei exista posibilitatea de a opta pentru diferite combinatii. In functie de preferinte puteti alege usile simple, in totalitate din sticla transparenta, cu gravuri sau sticla mata sau combinatii ale acestora. De asemenea puteti opta pentru o usa din lemn in care se regaseste si sticla sau o usa din plastic in cadrul careia sticla joaca un minunat rol estetic.

Tags:

Related posts

Tamplarie din lemn

De-a lungul anilor, sistemele de tamplarie din lemn s-au dezvoltat foarte mult, lemnul traditional,...

Parchet

In vremurile demult apuse, in special in perioada 1625-1714 sau cea cunoscuta si sub...

Usi pentru garaj

Ca regula generala ce trebuie neaparat adoptata, alegerea usilor pentru garaj din punct de...

Usi cu sticla pictata

Daca va ganditi la remodelare sau designul interior al unei noi case cu siguranta...

Usi cu vitralii

Vitraliile reprezinta probabil, una dintre cele mai frumoase tipuri de sticla disponibile pe piata,...

Usi glisante

Usile glisante sunt cu adevarat foarte atractive si pot face interioarele unei case maiestuoase...

Usi de exterior

Plecand de la ideea ca “prima impresie conteaza” acest lucru este valabil si in...

Usi de interior

Usile de interior reprezinta elementul al carui rol este delimitat de concepte precum cel...

Usi de apartament

Apartamentul poate fi definit drept un spatiu locativ ce are dimensiuni mai mici decat...

Usi pentru casa

De cate ori vi s-a intamplat sa va formati o idee despre o casa...

Leave a Comment

Lasă un răspuns

Top