INTODEAUNA PRETUL CORECT!

Usi cu sticla pictata

Daca va ganditi la remodelare sau designul interior al unei noi case cu siguranta veti tine cont de aspecte precum culoarea peretilor, tipurile de covoare, faianta sau podelele. Cu toate acestea, este necesar sa va ganditi foarte bine si la capitolul usi. Desigur, in acest caz exista nenumarate posibilitati, incepand cu cele clasice, simple, din lemn sau foarte grele, sculptate in culori mai inchise. Pentru un design mai modern, contemporan, ar fi indicat sa luati in considerare usi decorative din sticla pictata.

De ce sa folositi usi din sticla pictata? Ei bine, exista nenumarate motive care ar putea sa va convinga. Un avantaj major pe care il detine o usa din sticla pictata este capacitatea de a permite luminii sa patrunda in camera, oferind astfel acesteia o infatisare deosebita si totodata facilitand efectuarea anumitor activitati precum cele de citit sau invatat. Transferul luminii in intreaga casa va crea o atmosfera de ansamblu mai permisiva ducand la obtinerea unui efect mai cald.

Usile din sticla colorata se gasesc in multe forme, dimensiuni, desene si modele. Pentru un aspect mai contemporan, poate doar pur si simplu doriti sa luati in considerare o usa eleganta de sticla cu nuante aurii sau argintii frumos intrepatrunse de sticla incolora pentru a nu intuneca camera unde usa respectiva va fi montata. Usile din sticla colorata pot fi eficiente pentru a fi montate la terasa sau la iesire din casa, dar nu cea principala, astfel incat sa obtineti o frumoasa priveliste, clara asupra curtii din spate. O usa cu sticla colorata, poate fi folosita de asemenea pentru birouri si alte destinatii asemanatoare cu acestea.

Atunci cand va ganditi la usi de baie din sticla colorata puteti opta pentru una mata cu anumite culori, deoarece est mai putin intruziva si ofera intimitatea necesara fiecarui om. Aceeasi idee este valabila si pentru dus, in timp ce perdelele de dus pot fi suficiente, avand o usa de sticla intr-o culoare deschisa va puteti bucura de doua lucruri importante: lumina indeajuns si placerea de a utiliza apa calda.

Sticla colorata se poate gasi in mai multe variante diferite. Poate fi sticla colorata cu textura, care nu este destul de transparenta, dar nici translucida sau sticla care are un  design ondulat conceput in asa fel incat sa fie greu de observat o imagine clara de partea cealalta.

Usile din sticla colorata au numeroase functionalitati si pot fi utilizate cu incredere si ca usi ce pot fi montate la intrare. Insa daca inclinati spre cumpararea unei usi din sticla colorata pentru intrare este neaparat nevoie sa tineti cont de aspectul securitatii. Astazi aveti posibilitatea sa optati dintr-o gama larga de astfel de produse care din punct de vedere al securitatii se ridica la cele mai inalte standarde. Pe langa aspectul ce tine de securitate si coloristica usilor, alegerea trebuie facuta cu mare grija pentru a nu permite dezvaluirea intimitatii avute in propriul camin curiosilor. De asemenea, nici culorile foarte inchise nu sunt recomandate deoarece este indicat sa lasati lumina sa patrunda cat mai mult posibil.

Tags:

Related posts

Tamplarie din lemn

De-a lungul anilor, sistemele de tamplarie din lemn s-au dezvoltat foarte mult, lemnul traditional,...

Parchet

In vremurile demult apuse, in special in perioada 1625-1714 sau cea cunoscuta si sub...

Usi pentru garaj

Ca regula generala ce trebuie neaparat adoptata, alegerea usilor pentru garaj din punct de...

Usi cu vitralii

Vitraliile reprezinta probabil, una dintre cele mai frumoase tipuri de sticla disponibile pe piata,...

Usi glisante

Usile glisante sunt cu adevarat foarte atractive si pot face interioarele unei case maiestuoase...

Usi din sticla

Orice persoana care are usi de sticla in casa, poate sa confirme faptul ca...

Usi de exterior

Plecand de la ideea ca “prima impresie conteaza” acest lucru este valabil si in...

Usi de interior

Usile de interior reprezinta elementul al carui rol este delimitat de concepte precum cel...

Usi de apartament

Apartamentul poate fi definit drept un spatiu locativ ce are dimensiuni mai mici decat...

Usi pentru casa

De cate ori vi s-a intamplat sa va formati o idee despre o casa...

Leave a Comment

Lasă un răspuns

Top